Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Συλλογικότητα

Το καλοκαίρι τελείωσε και τα κεφάλια μέσα! Ο Σεπτέμβριος αυτός είναι μήνας δουλειάς και προσπάθειας για την πραγματοποίηση της ενέργειάς μας. Οσο και δύσκολο να φαίνεται στην πράξη .. το χόμπυ μας είναι το μόνο που μας έχει μείνει μέσα στην θύελλα που λέγεται οικονομική κατάσταση της χώρας μας .. είναι το "καφενείο" μας .. και αξίζει να του δώσουμε λίγο μεγαλύτερη προσοχή.
Η προσπάθεια αυτή ξεπερνάει τις δυνατότητες ενός ατόμου ή δύο ή πέντε, θέλει συλλογικότητα όπου μια ομάδα θα πρέπει να ενεργήσει μαζί με προσωπική εργασία, ιδέες, απόψεις, πάθος κτλ έτσι ώστε τα "βάρη" (οικονομικά ή όχι) να είναι μοιρασμένα ισόποσα σε όλους που θα συμμετάσχουν σε αυτό και να μην επιβαρύνει επικίνδυνα μια μικρή ομάδα ατόμων.
Ούτε εμείς αλλα ούτε και εσείς θα θέλετε να πληρώσετε ποσά για ένα φαινομενικά "ανέφικτο" στόχο γιατί όλοι μας έχουμε οικογένειες, έξοδα, υποχρεώσεις και το χόμπυ μας είναι απλώς ένα χόμπυ για τον ελεύθερο μας χώρο. ΑΥΤΟ που θα πρέπει να διεκδικήσουμε είναι η ποιότητα και η συνέχεια αυτού που κάνουμε. Ενας καθαρός, άνετος και λειτουργικός χώρος σαν μια "προέκταση" του σπιτιού μας, το playroom που μαζεύουμε φίλους για να περάσουμε καλά. Ο χώρος που θα συναντάμε νέα πρόσωπα και τους γνωστούς μας, θα ανταλλάσσουμε απόψεις και ιδέες.

2 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την πρωτοβουλία παιδιά! Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά αν αγαπάς αυτό που κάνεις, θα τα καταφέρεις τελικά. Πως μπορεί κανείς να συμμετέχει στην προσπάθεια σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή